Arama:

Tag: root

Arama: Arama işlemi Toplam 0.00 Saniye sürmüştür.

    • Comments:6
    • Trackbacks: 0
    Son Mesaj : 11.Ekim.2020 00:27
    by TİMURGSM   son yazılan Mesajı göster

    Blog:
    TİMURGSM

    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 135
    Son Mesaj : 11.Ekim.2020 00:21
    Son yazan TİMURGSM  son yazılan Mesajı göster
    • Comments:4
    • Trackbacks: 0
    Son Mesaj : 08.Mayıs.2020 22:46
    by TİMURGSM   son yazılan Mesajı göster

    Blog:
    TİMURGSM

    • Comments:3
    • Trackbacks: 0
    Son Mesaj : 18.Ocak.2020 20:53
    by TİMURGSM   son yazılan Mesajı göster

    Blog:
    TİMURGSM

    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 615
    Son Mesaj : 16.Ekim.2019 23:25
    Son yazan TİMURGSM  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    0-9-series

  1. Max Pro M1 ZB601KL Twrp Recovery

    Başlatan PHONE-REPAİR, 25.Aralık.2018 21:57
    max pro m1 zb601kl, root, twrp recovery
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 463
    Son Mesaj : 25.Aralık.2018 21:57
    Son yazan PHONE-REPAİR  son yazılan Mesajı göster
  2. Free Samsung Root All Model files

    Yazan TİMURGSM 15.Aralık.2018 22:14
    • Comments:0
    • Trackbacks: 0
    Son Mesaj : 15.Aralık.2018 22:14
    by TİMURGSM   son yazılan Mesajı göster

    Blog:
    TİMURGSM

  3. J701F U6 8.0 Root Fix Null

    Başlatan TİMURGSM, 21.Eylül.2018 16:37
    android 8.1.0 root, core&next sm-j701f u6, j701f 8.0 root, null yapmayan, root, samsung galaxy j7
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 2,642
    Son Mesaj : 10.Eylül.2019 14:16
    Son yazan receptatar  son yazılan Mesajı göster
  4. ENG BOOT G950U1SQU3ARD1 Root

    Başlatan TİMURGSM, 29.Temmuz.2018 08:37
    eng boot, g950u1squ3ard1, root
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 527
    Son Mesaj : 29.Temmuz.2018 08:37
    Son yazan TİMURGSM  son yazılan Mesajı göster
  5. J3110ZCU1APE9 5.1.1 Turkey Arabic Root

    Başlatan TİMURGSM, 24.Temmuz.2018 17:39
    5.1.1, j3110zcu1ape9, root, turkey arabic
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 443
    Son Mesaj : 24.Temmuz.2018 17:39
    Son yazan TİMURGSM  son yazılan Mesajı göster
    • Comments:7
    • Trackbacks: 0
    Son Mesaj : 25.Temmuz.2018 00:30
    by TİMURGSM   son yazılan Mesajı göster

    Blog:
    TİMURGSM

  6. RMM STATUS,ROOT,İMEİ REPAİR,Done Fix

    Başlatan TİMURGSM, 01.Temmuz.2018 19:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 866
    Son Mesaj : 01.Temmuz.2018 19:50
    Son yazan TİMURGSM  son yazılan Mesajı göster
  7. G930FXXE2EREM,8.0.0,ENG,ROOT File

    Başlatan TİMURGSM, 18.Temmuz.2018 20:20
    8.0.0, eng, g930fxxe2erem, root
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 746
    Son Mesaj : 18.Temmuz.2018 20:20
    Son yazan TİMURGSM  son yazılan Mesajı göster
  8. G935P,B4,QA6,QAA,7.0 eng Root

    Başlatan TİMURGSM, 12.Nisan.2018 20:20
    devgsm.com, drkfix, eng, frp, g935p, generalmobile, gsmcrack, gsmdevi, gsmevi, gsmforum, gsmforumru, gsmrepair, gsmtamir, htc, htcrepair, icloud, ilkgsm.com, iphone, iphoneci.com, iphonerepair, kaan, lenovo, mehmettimur, mmc, nokia, note, octopus, redmi, repairgsm, roomindir, root, root2018, root2019, rootarşivi, samsung, sevgigsm, sony, tamgsm.com, timurgsm, timuriletisim, unlock, vodafone, webtamir, xiaomi, xtc, z3xsoftware
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 556
    Son Mesaj : 12.Nisan.2018 20:20
    Son yazan TİMURGSM  son yazılan Mesajı göster
  9. S9,S9+,G965F/FD/N,Root Twrp

    Başlatan TİMURGSM, 11.Nisan.2018 21:05
    g965f, g965f/fd/n, root, root twrp, s9+
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 496
    Son Mesaj : 11.Nisan.2018 21:05
    Son yazan TİMURGSM  son yazılan Mesajı göster
  10. G531H Twrp Su,Root

    Başlatan PHONE-REPAİR, 06.Şubat.2018 22:39
    g531h twrp su, root
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 527
    Son Mesaj : 06.Şubat.2018 22:39
    Son yazan PHONE-REPAİR  son yazılan Mesajı göster
  11. J320h Root-Boot-Twrp İndir

    Yazan TİMURGSM 26.Ocak.2018 20:36
    • Comments:0
    • Trackbacks: 0
    Son Mesaj : 26.Ocak.2018 20:36
    by TİMURGSM   son yazılan Mesajı göster

    Blog:
    TİMURGSM

  12. G615F Twrp Root

    Başlatan TİMURGSM, 22.Aralık.2017 18:17
    g615f twrp, root
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 608
    Son Mesaj : 03.Ağustos.2019 09:27
    Son yazan korhanlar  son yazılan Mesajı göster
  13. G5520 root efs sec

    Başlatan TİMURGSM, 01.Aralık.2017 18:05
    efs, g5520, root, sec
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 539
    Son Mesaj : 01.Aralık.2017 18:05
    Son yazan TİMURGSM  son yazılan Mesajı göster
  14. J700t twrp root

    Yazan TİMURGSM 15.Kasım.2017 21:19
    • Comments:0
    • Trackbacks: 0
    Son Mesaj : 15.Kasım.2017 21:19
    by TİMURGSM   son yazılan Mesajı göster

    Blog:
    TİMURGSM

  15. J320P Root+Twrp+Supersu

    Başlatan TİMURGSM, 12.Kasım.2017 17:21
    j320p, root
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 599
    Son Mesaj : 12.Kasım.2017 17:21
    Son yazan TİMURGSM  son yazılan Mesajı göster
  16. j327p Twrp, Root

    Başlatan TİMURGSM, 09.Kasım.2017 14:30
    j327p twrp, root
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 564
    Son Mesaj : 09.Kasım.2017 14:30
    Son yazan TİMURGSM  son yazılan Mesajı göster
    • Comments:0
    • Trackbacks: 0
    Son Mesaj : 01.Ekim.2017 19:32
    by PHONE-REPAİR   son yazılan Mesajı göster
  17. J701f Root 7.0

    Başlatan TİMURGSM, 26.Eylül.2017 16:50
    j701, root
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,136
    Son Mesaj : 26.Eylül.2017 16:50
    Son yazan TİMURGSM  son yazılan Mesajı göster
  18. j530f v7.0 Root

    Başlatan TİMURGSM, 17.Eylül.2017 17:11
    j530f, root, v7.0
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 644
    Son Mesaj : 17.Eylül.2017 17:11
    Son yazan TİMURGSM  son yazılan Mesajı göster
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2