🔊 Sitemize Hoşgeldiniz 💡☕

TimurGsm.Com®Sitemize Hoşgeldiniz 🙂 Her Türlü Yazılım Ve Programları İçin İletişime Geçiniz
Sitemizde Yeni Moderatör Ve Yöneticiler Alımı Vardır.

TimurGsm ASUS zenfone 4-5-6 versiyon Düşürme-54 eror hatası

Daha Fazla Konu By TimurGsm

TimurGsmTimurGsm doğrulanmış üyedir.

Site Kurucusu
Yönetici
Administrator
Site Kurucusu
12
TimurGsm
Gizlenmiş
163
29 Temmuz 2017
3,240
3,554
2
30
1
2,639
2,065
Turkiye/İzmir
ASUS zenfone 4-5-6 versiyon Düşürme-54 eror hatası-ADB yazılım yükleme+güncelleme yaparken 54 hatası alanlar için+recovery girmeye çalışırken Robotta kalıp girmiyorsa çözümü
Timurgsm teknik servisi

ASUS Zenfone 4-5-6 versiyon Düşürme+ADB yazılım yükleme+güncelleme yaparken 54 hatası alanlar için 2 dosya paylaşıcam arkadaşlar.
1-ilk önce yazılım yüklemeye çalıştığmızda recovery ye girmiyor genelde robotta takılı kalıyor bunun çaresi ise
cihaza fastboot moda alarak adb üzerinden
fastboot flash boot boot.img

fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash droitboot droitboot img
Ve Cihaz artık recovery moda girdi ordan adb sideolad tıklayıp Cihaza yazılım atıyoruz
2-genelde yüksek versiyon attığımızda 54 te takılı kalır ve yazılım yemez bunun için versiyon düşürmemiz lazım onun içinde versiyon düşürme diye bir dosya var oraya indirdiğimiz yazılımları atıp Sonra komut vererek Cihaza yazılım Sonuna kadar yediriyoruz
1f603.png
:D
Özellikle yazılım yemeyen Cihazlarda bunu uyguluyoruz ve kesin sonuç alıyoruz talimatları dosya içerisindede yazdım Arkadaşlar şimdi olay budur adb üzerinden atın diyoruzda çoğu arkadaşımız ordan atamıyor onun için de uygun adb dosyamız olması lazım yoksa o Cihaz 1 sene kalsa yine yemez umarım dediklerim işinizi görür biraz

Dosya şifresi:mehmettimur

slm usta asus z008d var dediğin işlemleri yapıyorum ama droid boota failed veriyor cihaz droidbbota giriyor fakat recovery hiç girmiyor

Hocam şimdi yan tuşlardan recovery bulup tıklayınız

ve bu 3 işlemi yapmanız lazım benim burdan baktığıma göre

hocam

bu işlemleri yapıyorum boot ok recovery ok ama droidboot yuklenmiyor fail veriyor resim ekliyorum bakın

flas tool dan yukleme yapıyorum başlamadan fail veriyor

Ekli dosyayı görüntüle 38

Yorum Yapmak İçin Hesap Oluşturun Yada Giriş Yapın

Yorum Yapabilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir

Hesap Oluşturun

Topluluğumuzda Bir Hesap Oluşturun. Bu Çok kolay

Giriş Yapın

Zaten Bir Hesabınız Var mı ? Buradan Giriş Yapın

Forum Genel Kurallari!
  • İmei Değiştirme İşlemi T.C Kanunları Gereği Yasal Olmayan Bir İşlemdir. Bu Tür İllegal Konularda Tüm Yasal Sorumluluk Kullanıcıya Aittir. Bu İşlemlerden Web Sitemiz Sorumlu Değildir. Bu Sitede Sadece İmei Ve SN Bozulmuş Cihazlar İçin, ''İmei Ve SN Repair ''Düzeltme Konusunda Bilgiler Ve Dosyalar Verilmektedir.
  • SPAM MESAJ ATANLAR FORUMDAN YASAKLANIR VE KALICI OLARAK BANLANIR!!!
  • Örneğin: teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri!
  • Örneğin: Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Spam mesaj atan görürseniz RAPOR tuşu ile bize bildirmeniz önem ve rica olunur!

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Etiketler Etiketler
asus devgsm.com drkfix frp gsmforum gsmforumru gsmrepair gsmtamir htc htcrepair icload ilkgsm.com iphone iphoneci.com iphonerepair mehmettimur mmc repairgsm roomindir samsung sevgigsm sony tamgsm.com timuriletisim unlock vodafone zenfone4
Geri